Volgers

woensdag 6 december 2023

Gelukkige verjaardag Céleste !

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria… Want Céleste werd afgelopen weekend op (zaterdag 2 december), 5 jaar! 

Céleste mocht haar zelfgemaakte, prachtige leeuwtjes verjaardagskroon aantrekken en vervolgens gaan rechtstaan op de verjaardagstoel. We zongen met iedereen samen een verjaardagsliedje voor Céleste en de jarige mocht tenslotte ook nog de 5 verjaardagskaarsjes uitblazen (Céleste had na 1 keer blazen alle verjaardagskaarsjes in één keer, tegelijkertijd allemaal uitgeblazen… Dat was cool zeg!) 

We keken samen nog naar het vuurwerk van op de verjaardagstaart en daarna was het tijd om te gaan raden wat er in de koffer zou zitten! 

Er werden hele goede vraagjes gesteld tijdens het raden, waardoor we hebben kunnen raden wat Céleste in de verjaardagskoffer had gestopt! (paarden poppen, een leuk gezelschapsspelletje, een mooie knuffel en nog zoveel meer…) 

Tot slot heeft iedereen nog een mooie tekening vol met unicorns en regenbogen speciaal voor Céleste getekend en ingekleurd. Want unicorns en regenbogen dat ziet Céleste het liefst van allemaal! 

Dat was dus alweer een leuk feestje in de klas! 

Willen jullie ook nog even eens mee piepen? Dat kan! Klik dan op onderstaande foto 


Lieve groet, 

Meester Jari 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.