Volgers

woensdag 2 december 2020

Hoog bezoek!!!

 Maandag kwam onze directeur naar onze klas met een nieuwe brief van de Sint!!  De Sint schreef dat hij heel blij was dat we hem geholpen hebben om machines te maken.  Hij vertelde ook dat de zwarte Pieten al beter waren. Om ons te belonen beloofde hij om op dinsdag eens langs te komen in onze school!!!😃😃 Amai, wat waren we blij!!!  We konden bijna niet wachten tot het dinsdag was!!!!

Dinsdagvoormiddag was het eindelijk zo ver!  We mochten naar de eetzaal gaan en wie zat daar????  SINTERKLAAS en drie zwarte pieten!!!!  We waren erg onder de indruk maar ook heel blij!!!  Sint droeg een mondmasker en de zwarte pieten ook.  Want met dat coronavirus moeten we toch heel voorzichtig zijn met deze oude man, we willen helemaal niet dat Sinterklaas ziek wordt!!! Sommige kleuters hadden zelfs speciaal hun mondmasker meegebracht om Sinterklaas te beschermen!  Als dat niet lief is!!!
We zongen 2 liedjes voor de Sint, eentje zelfs in het Spaans! Ze vonden het heel mooi!  We mochten ook dingen vragen of vertellen aan de Sint en dat was heel gezellig!  
Op het einde haalden de zwarte pieten 2 grote zakken te voorschijn! Vol met snoepzakjes!!! Speciaal voor ons!!!
DANKUWEL Sinterklaas!!!!
😍😍😘😘😘Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.